ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Αυτά προσάπτονται στον Μαρτίνς

Τα παράπονα από τον Μαρτίνς πολλά, που μπορεί να του κοστίσουν στο τέλος της σεζόν
Ολυμπιακός: Αυτά προσάπτονται στον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός μέσα σε 18 ημέρες «έσβησε» τα πάντα από τον φετινό αγωνιστικό του χάρτη. Αρχικά το όραμα της επιστροφής στο πρωτάθλημα στην Τούμπα, την φιλοδοξία για το ευρωπαϊκό ταξίδι στο Κίεβο και την υποχρέωση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία!

Η ιστορία έγραψε. To follow up του αποκλεισμού-φιάσκο δεν θα μπορούσε να λείπει. Το σφύριγμα της λήξης οδήγησε τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια.

Για 3η φορά τις τελευταίες 15 ημέρες! Μόνο που αυτή τη φορά είχε την συνοδεία και καμία 15άρια οργανωμένων φιλάθλων. Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», είπε ελάχιστες κουβέντες.

Λίγες και ουσιαστικές για την ακρίβεια. Ο θυμός δεν κρυβόταν από το πρόσωπό του. Αντ’ αυτού «μίλησαν» οι οργανωμένοι. Ανοιχτά. Έξω από τα δόντια. Πέρασαν το μήνυμά τους.

Μόνο ο Τοροσίδης και ο Φορτούνης «ψέλλισαν» κάμποσες κουβέντες. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως η επίσκεψη του Μαρινάκη και των οργανωμένων, έγινε την ίδια στιγμή που τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι συνεργάτες του απουσίαζαν.

Κάτι που συνέβη και κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης που ο Πορτογάλος ήταν άφαντος.

Πλέον,  έχουν μαζευτεί αρκετά που έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον 48χρονο τεχνικό, πράγματα που ίσως στο τέλος της χρονιά να είναι μοιραία, όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα

Διαχείριση υλικού, αναποτελεσματικότητα σε ντέρμπι (σ.σ.: πλην της νίκης επί της ΑΕΚ), απουσία διαβάσματος των αγώνων και φυσικά έλλειψη κούπας είναι το βεβαρημένο προπονητικό κατηγορητήριο που καλείται να υπερασπιστεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην λειτουργούν φέτος εν θερμώ και να μην αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, αλλά το μέλλον του Πορτογάλου φαντάζει προδιαγεγραμμένο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αυτά προσάπτονται στον Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.