ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ: Η συζήτηση επανέρχεται!

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ: Η συζήτηση επανέρχεται!

Η συζήτηση ανοίγει ξανά και οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για πιθανή μετακίνηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ επανέρχονται χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση.

Ο Ρουμάνος προπονητής πήρε την πρόκριση επί του Πανιωνίου όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα έδωσε εντολή στον Βιεϊρίνια να παίξει στην επίθεση και αυτός τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο». Τώρα, μία μέρα πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ βλέπει να «ξεμένει» από εξτρέμ και έτσι όλα είναι πιθανά.

Αυτό διότι ο Ελ Καντουρί τραυματίστηκε το ίδιο και ο Πέλκας, κάτι που σημαίνει πως στη θέση δέκα θα παίξει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκτός αν ο Λουτσέσκου παίξει με τον Ολλανδό στα άκρα, με χαφ Σάχοφ, Μαουρίσιο και δεκάρι τον Ολιβέιρα κάτι που επίσης υπάρχει στο μυαλό του 50χρονου τεχνικού. Λογικά όμως θα δούμε τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον φορ και έτσι για τα άκρα υπάρχει ο Λημνιός ο κακός με τον Πανιώνιο Ενρίκε και Ζαμπά που δεν έκανε προπονήσεις λόγω των ενοχλήσεων που είχε.

Έτσι, λοιπόν, ο Βιεϊρίνια είναι μία επιλογή για τα άκρα της επίθεσης και μένει να φανεί αν θα κινηθεί προς τα εκεί ο Λουτσέσκου τοποθετώντας τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον Πορτογάλο.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο νεαρός αμυντικός θα μείνει στον πάγκο και ο Λουτσέσκου θα πάει στα… σίγουρα με τον Βιεϊρίνια μπακ και τον Ζαμπά στην ενδεκάδα ώστε μαζί με τον Άκπομ να τρέξει τον Παναθηναϊκό κάθε φορά που οι μέσοι του κερδίζουν μπαλιές στο κέντρο του γηπέδου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βιεϊρίνια στα εξτρέμ: Η συζήτηση επανέρχεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.