SPORTIME BET

Προγνωστικά Super League: Τ. Τσόλκας – Το κίνητρο για το αήττητο

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ στη φετινή Super League, ο οποίος πάντως βολεύεται και με την ισοπαλία
Προγνωστικά Super League: Τ. Τσόλκας – Το κίνητρο για το αήττητο

Μεγάλο ντέρμπι έχει αυτή η αγωνιστική στη Super League, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στον αγώνα που ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων.

Αυτό το παιχνίδι είναι οριακό για κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους. Και οι δύο θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς σκοπούς, αλλά δεν θα παίξει και τόσο σημαντικό ρόλο ένα ανάποδο αποτέλεσμα στη βαθμολογία.

Αυτό που θα παίξει ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το γόητρο και το αήττητο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να σταματήσει το αήττητο του ΠΑΟΚ και να παραμείνει η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, χωρίς να γνωρίσει ήττα.

Μάλιστα στη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξε η σχετική ανακοίνωση από την Παναθηναϊκή Συμμαχία καλώντας τον κόσμο στο γήπεδο να υποστηρίξει την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο ΟΑΚΑ παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Ινσούα.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία αήττητος μέχρι στιγμής στη Super League, ενώ προέρχεται και από την επεισοδιακή πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο. Και για τους Θεσσαλονικείς είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Εκτός είναι σίγουρα ο τραυματίας Πέλκας, όπως και οι Κάνιας, Βέρνμπλουμ και Ελ Καντουρί.

Θα ρισκάρουμε με τον άσο που πληρώνει εξαιρετικά και σαν κάλυψη θα πάμε με την ισοπαλία, που βολεύει και τον ΠΑΟΚ.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

691    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ                        1Χ                          4,35/3,55

TIP

Ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες στις τελευταίες δύο επισκέψεις στην Αθήνα (η μία στα χαρτιά με τον Ίβιτς), αλλά παλιότερα μετρούσε εννέα ματς χωρίς νίκη (0-3-6)

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

558    ΟΦΗ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ                                       GOAL                   2,10

Ο ΟΦΗ δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια του, όπως φαίνονται και από τα τελευταία του αποτελέσματα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η ΑΕΛ μπορεί να κάνει την έκπληξη. Περιμένουμε γκολ, άρα θα πάμε στο Goal.

567    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                      1                             1,40

Ο Ατρόμητος έμεινε εκτός Κυπέλλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Το θέμα Ουάρντα έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά οι Περιστεριώτες θα έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στον κουρασμένο και απογοητευμένο Πανιώνιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Super League: Τ. Τσόλκας – Το κίνητρο για το αήττητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.