ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με αποστολή ανάγκης κόντρα στον Ατρόμητο

Πάρα πολλά τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο εν όψει Περιστερίου
Πανιώνιος: Με αποστολή ανάγκης κόντρα στον Ατρόμητο

Το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο και με τον τρόπο που αυτός ήρθε καλείται να ξεπεράσει ο Πανιώνιος την Κυριακή (4/2) στο Περιστέρι. Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι στον Ατρόμητο.

Το πιο πιθανό είναι οι Νεοσμυρνιώτες να παρουσιαστούν επηρεασμένοι ψυχολογικά, ενώ είναι βέβαιο πως η κόπωσή τους θα βγει κάποια στιγμή. Λόγω και των πολλών απουσιών ο Ακης Μάντζιος δεν είναι σε θέση να κάνει αρκετές αλλαγές.

Κούρντι, Σαραμαντάς, Μασούρας και Κότνικ είναι τραυματίες, ενώ οι Κόρμπος, Τσιλούλης και Μανθάτης τιμωρημένοι. Στα θετικά για τους «κυανέρυθρους» ότι επιστρέφει ο Μαξίμοβιτς. Παρατηρώντας κανείς την αποστολή, αντιλαμβάνεται πως κάποιοι παίκτες μπήκαν για να… μπουν γιατί δεν υπήρχαν λύσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αρτσε, Μπουμάλ.

Να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος παρά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού δεν βρίσκεται πολύ ψηλά και θέλει βαθμούς. Στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Με αποστολή ανάγκης κόντρα στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.