MEDIA

Πόπη Τσαπανίδου: Γι’ αυτό παραιτήθηκε από το κανάλι του Μαρινάκη

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου από το σταθμό που ακόμη δεν έχει βγει στον αέρα, αλλά μοιάζει να πετάει στον αέρα όλα όσα είχε χτίσει μέχρι τώρα.
Πόπη Τσαπανίδου: Γι’ αυτό παραιτήθηκε από το κανάλι του Μαρινάκη

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου από το σταθμό που ακόμη δεν έχει βγει στον αέρα, αλλά μοιάζει να πετάει στον αέρα όλα όσα είχε χτίσει μέχρι τώρα.

Η Πόπη, σφίγγα. Παραιτήθηκε αιφνιδίως αργά το μεσημέρι. Μέχρι χθες όλα ήταν διαφορετικά. Έληξε η περίοδος που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να υποβάλουν αιτήσεις για τις τελευταίες «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες. Έμεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Alter Ego με την τελευταία άδεια που «καπάρωσε» με την αιφνίδια κίνηση του να καταθέσει την εγγυητική.

Πολλοί σάστισαν. Ειδικά από την Κυβέρνηση, πολλοί αξιωματούχοι είδαν με κακό μάτι αυτή την κίνηση. «Άλλο ένα κανάλι εναντίον μας» υποστήριζαν. Πίσω από το νεοσύστατο σταθμό τα ηνία είχε ανέλαβε η Πόπη Τσαπανίδου. Μαζί με τον εφοπλιστή παρέα στο ΕΣΡ για την υποψηφιότητα. Δεν της το είχαν κάποιοι. Όμως, τα έργα της και οι κινήσεις της για την στελέχωση του σταθμού είχαν  αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον εφοπλιστή. Τι συνέβη όμως; Για ποιο λόγο υπήρξε ασυμφωνία και η γνωστή δημοσιογράφος παραιτήθηκε; Είναι γεγονός πως κάποιοι φίλοι της, κάποιες επαφές της, δεν άρεσαν καθόλου στο νέο εργασιακό της χώρο. Όμως επειδή ήξεραν για τον απίστευτο επαγγελματισμό της, το προσπέρασαν. Οι κακιές γλώσσες λένε πως οι λόγοι της παραίτησης έχουν από πίσω και άλλα πρόσωπα. Η ουσία είναι πως το τηλεοπτικό σκηνικό παίρνει φωτιά από ένα σταθμό που δεν έχει βγει καν στον αέρα. Φανταστείτε να βγει. Με δεδομένη τη γραμμή που θα έχει θα έχουμε να λέμε. Το παιχνίδι αγριεύει και αυτά που φθάνουν ως πληροφορίες προμηνύουν μεγάλες καταστάσεις… Το σίγουρο είναι τις τελευταίες ημέρες τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά. Κάπου εκεί κρύβεται το μυστικό.

Πόπη Τσαπανίδου: Τα έργα της στην Alter Ego…

Μέχρι σήμερα… μεθοδευμένες κινήσεις που  έμειναν στα στεγανά των γραφείων. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αφήσει να διαρρεύσει μόνο η φωτογραφία της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν ήταν τυχαίο. Έδειξε ότι είναι εκεί. Οι φήμες πως η σχέση της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασε κρίση τελικά ευσταθούν. Οι κινήσεις της είχαν συγκεκριμένους στόχους…Προσεκτικά βήματα, σωστές επιλογές προσώπων και αιφνιδιασμός τη σωστή στιγμή. Τη στιγμή δηλαδή που όλοι θα διοχετεύουν προς τον τύπο σενάρια. Η διευθύντρια ξέρει από κακοτοπιές, κρατάει επτασφράγιστα μυστικά και κάθε πρόταση  της προς την ιδιοκτησία είχε  περάσει από χίλιες σκέψεις. Όποιος γνωρίζει την Πόπη ξέρει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ακόμα και πρόσωπα που είναι ήδη στο σταθμό, έχουν περάσει από δοκιμαστικά. Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το σταθμό θα είναι και από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Εφοπλιστής.

Αρχικά το πρόγραμμα θα είναι έξι με οκτώ ώρες. Μέχρι να οριστικοποιηθεί το μεγάλο χτύπημα. Που δεν αφορά τον άλλο μεγάλο στόχο του  σταθμού, που είναι η Ταινιοθήκη και το αρχείο του Mega. Το μεγάλο χτύπημα θα είναι όπως λένε οι πληροφορίες μας- στα πρόσωπα που θα «σκάσουν» κατευθείαν στον αέρα. Πρόσωπα που ήδη έχουν προσεγγίσει και είναι σε αναμονή. Η Πόπη Τσαπανίδου είναι οργανωτικά άψογη. Αυτό λένε όλοι όσοι την βλέπουν καθημερινά να ετοιμάζει το μεγάλο όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έναν τηλεοπτικό σταθμό με έμφαση στην ενημέρωση. Αμεσότητα και σωστή προετοιμασία. Το πρώτο μέλημα της ήταν να διατηρήσει τα στεγανά, να μη φεύγει τίποτα προς τα έξω. Εάν εκείνη δεν το έχει αποφασίσει. Δεύτερη κατά σειρά προτεραιότητα ήταν ο εξοπλισμός. Υπερσύγχρονες κάμερες και liveyou ώστε να μην μοιράζετε υλικό. Η Τσαπανίδου πηγαίνει πρώτη στο γραφείο και φεύγει τελευταία. Στο πρόγραμμα έχουν ήδη κλείσει οι παρουσιαστές για πρωινή εκπομπή, κεντρικό δελτίο και σχολιαστές. Μένει να δούμε πότε θα αποφασιστεί η έναρξη του υπόλοιπου προγράμματος ώστε να ανακοινωθούν οι «κλεισμένοι». Εκείνοι δηλαδή που έχουν συμφωνήσει να μπουν στο νέο εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε ένα εγχείρημα, που δεν προετοιμάζεται όπως έγινε στις εφημερίδες και τα σάιτ, αλλά πολύ διαφορετικά. Εκεί είναι η Πόπη, που δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Αργά, σαδιστικά και στοχευμένα θα γίνουν όλα . Τουλάχιστον κανείς δεν θα βαρεθεί με όλες αυτές τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο! Θα παιχτεί άγρια μπάλα κι όποιος διαβάζει αυτές τις γραμμές καταλαβαίνει…ότι ξέρουμε. Αλλά δεν γράφονται. Ακόμη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόπη Τσαπανίδου: Γι’ αυτό παραιτήθηκε από το κανάλι του Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.