ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: «Πρώτος σκόρερ και βλέπουμε…»

Ο Ιρανός επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, στο μέλλον του και στην σχέση του με τον Εχσάν Χατζισαφί
Ανσαριφάρντ: «Πρώτος σκόρερ και βλέπουμε…»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συνεχίζει να «πυροβολεί» τα δίχτυα και κόντρα στην Κέρκυρα πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει αρκετές πιθανότητες να χριστεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιρανός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, στο μέλλον του και στην σχέση του με τον Εχσάν Χατζισαφί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανσαριφάρντ στην κάμερα της Nova:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που παίξαμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι αυτοί που μας δίνουν πάντα τη δύναμη. Είναι αυτοί που μας δίνουν το κίνητρο για 90 λεπτά στον αγώνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Ξέρω πως είναι λίγο θυμωμένοι μαζί μας. Σήμερα προσπαθήσαμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε μια όμορφη νίκη».

Για τον στόχο της ομάδας στα εναπομείναντα ματς: «Δεν έχουμε καμία δικαιολογία και δεν χρειάζεται να κρυφτούμε. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και στα τρία παιχνίδια».

Για το αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ ως πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που προσπαθώ. Θα βάλω τα δυνατά μου για να είμαι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον πανηγυρισμό του και την αφιέρωση στον Χατζισαφί: «Είμαστε από παιδιά μαζί. Είμαστε φίλοι. Σαν αδέρφια. Για αυτό πήγα κατευθείαν σε αυτόν. Έχουμε περάσει όλα μας τα ποδοσφαιρικά χρόνια μαζί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανσαριφάρντ: «Πρώτος σκόρερ και βλέπουμε…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.