ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να γράψει ιστορία με το αήττητο!

Δεν σταματάει πουθενά ο Δικέφαλος
ΠΑΟΚ: Έτοιμος να γράψει ιστορία με το αήττητο!

Από τη στιγμή που πέρασε από το ΟΑΚΑ με τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από το να γράψει ιστορία και να γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, που κατακτά τον τίτλο διατηρώντας το αήττητο.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα έως τώρα που κατάφερε κάτι τέτοιο το μακρινό 1964.

Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί έως τώρα φανταστική πορεία στη Super League και πρέπει να κάνει τα βασικά στις εναπομείνασες αγωνιστικές ώστε να σηκώσει αήττητος τον τίτλο του πρωταθλητή.

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή, που έρχεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στην Τούμπα ενώ το Σάββατο 16 Μαρτίου θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει στις 31 Μαρτίου ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Ξάνθη. Την 27η αγωνιστική η ομάδα του Λουτσέσκου θα φιλοξενήσει τη Λαμία στην Τούμπα ενώ στις 14 Απριλίου θα παίξει μέσα στην Λάρισα. Την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ξανά στην έδρα του με τον Λεβαδειακό και την τελευταία αγωνιστική στις 5 Μαΐου θα δοκιμαστεί στα Ιωάννινα απέναντι στον ΠΑΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Έτοιμος να γράψει ιστορία με το αήττητο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.