ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι άλλαξε τη μοίρα της

Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον περισσότερες νίκες στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι άλλαξε τη μοίρα της

Ακόμα μία νίκη, την τρίτη φετινή της, πήρε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), με τέρμα που πέτυχε ο Ράκιτιτς.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν ένα απλό θετικό αποτέλεσμα, αφού αποτελεί πλέον κομμάτι της ιστορίας στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, με το «διπλό» οι Καταλανοί έχουν πλέον περισσότερες νίκες σε Clasico. Είναι η πρώτη φορά που παίρνει… κεφάλι μετά το 1931. Αυτή η νίκη ήταν Νο96 για τους «μπλαουγκράνα», ενώ οι Μαδριλένοι έχουν 95 και 51 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Βασικός λόγος για τη μεγάλη αυτή ανατροπή δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, καθώς πριν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας, η Ρεάλ είχε 87 νίκες και η Μπαρτσελόνα 66.

Ακόμα μία απόδειξη για το πόσο σπουδαίος είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που άλλαξε το ρου της ιστορίας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι άλλαξε τη μοίρα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.