ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Μπορούμε όπως η Μπενφίκα…»

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς...
Μαρτίνς: «Μπορούμε όπως η Μπενφίκα…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την υπόθεση τίτλος. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε πως στην Πορτογαλία έχει γίνει ανατροπή με τόση βαθμολογική διαφορά από την Μπενφίκα κόντρα στην Πόρτο.

Αρχικά μιλώντας για τον αγώνα στη Ριζούπολη είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι σήμερα οι παίκτες μας δεν θα έπαιζαν όπως έπαιξαν σήμερα. Σήμερα κα΄ναμε μία δίκαιη νίκη, είχαμε το νέλεγχο του αγώνα στα 90 λεπτά, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα γκολ. Χωρίς να έχουμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου, η νίκη μας ήταν δίκαιη και παίξαμε αρκετά έξυπνα».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυτούμε και στα παιχνίδια μας θα αγωνίζονται όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εχουμε επτά ματς να παίξουμε, 21 βαθμούς να διεκδικήσουμε και θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Στην καριέρα μου έχω δει τόσα πολλά να γίνονται στο ποδόσφαιρο και για αυτό δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα.

Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα έρθουν. Εχω δει πολλά. Μία χρονιά στην Πορτογαλία, η Πόρτο είχε πολύ μεγάλο προβάδισμα, αλλά τελικά η Μπενφίκα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πολλές φορές τον τίτλο τον πήρε και στην Ελλάδα ομάδα που δεν το περίμεναν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Μπορούμε όπως η Μπενφίκα…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.