ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα ο Τοροσίδης!

Οι εκτιμήσεις για τον έμπειρο μπακ...
Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα ο Τοροσίδης!

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος και έχασε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια αγώνα. Στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης βγήκε με αναγκαστική αλλαγή ο Βασίλης Τοροσίδης!

Ο δεξιοπόδαρος μπακ των «ερυθρόλευκων» συγκρούστηκε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και χτύπησε στο γόνατό του. Έγινε αλλαγή και ήταν ξεκάθαρο ότι πονούσε, κάτι που φαινόταν τη στιγμή που πήγαινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ματς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Τόρο» θα λείψει από την αγωνιστική δράση περίπου έναν μήνα καθώς φαίνεται ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου!

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί και επίσημα, θα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει χωρίς δεξί μπακ, από τη στιγμή που Τοροσίδης και Ελαμπντελαουί είναι τραυματίες και δεν είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα ο Τοροσίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.