ΠΑΡΑFOOTBALL

Άρης: Οι φευγάτοι που μετατράπηκαν σε «κολώνες»

Τα πράγματα στο Άρη έχουν αλλάξει πλέον για τα καλά
Άρης: Οι φευγάτοι που μετατράπηκαν σε «κολώνες»

Αρκετά προβλήματα είχε πριν από λίγο καιρό ο Άρης, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που δεν άφηναν την ομάδα να ηρεμήσει.

Όπως αναφέρει στο Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον, αφού τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι υπάρχει αλλαγή στη διάθεση των Καρυπίδη και Διαμαντόπουλου, που βλέπουν τα πράγματα να φτιάχνουν και ο Άρης να είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

Ο δεύτερος πάντως νιώθει και περισσότερη ασφάλεια, αφού αυτός «πιστώνεται» τη μεταστροφή του μεγαλομετόχου των «κιτρίνων», που είχε έτοιμο  τον διάδοχο του Παντελίδη.

Έτσι από φευγάτοι, έχουν γίνει «κολώνες» με τον τεχνικό διευθυντή να το πιστώνεται αυτό, πως αλλιώς; Με επέκταση του συμβολαίου του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Οι φευγάτοι που μετατράπηκαν σε «κολώνες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.