ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Παροξυσμός» για το πρωτάθλημα!

«Τρέλα» στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: «Παροξυσμός» για το πρωτάθλημα!

Πρωτάθλημα. Η λέξη που επαναλαμβάνεται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του 34 ολόκληρα χρόνια μετά.

Οι φίλοι του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως είναι λογικό το τελευταίο διάστημα, που η ομάδα «αγγίζει» τον τίτλο να επικρατεί ξεσηκωμός…

Ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα εναντίον του Ατρόμητου ήδη έχουν εξαντληθεί σε τρεις θύρες και μέχρι την έναρξη του ματς δεν αποκλείεται ο Δικέφαλος να ανακοινώσει sold out.

Οι ΠΑΟΚτσήδες βρίσκονται σε κάθε ματς δίπλα στη φετινή προσπάθεια των παικτών και χαρακτηριστικό είναι πως για το ματς απέναντι στους Περιστεριώτες, που δεν είναι ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, έχουν φύγει ήδη 4000 εισιτήρια.

Μέχρι την ώρα του αγώνα θα διατίθενται τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για την αναμέτρηση, με την Τούμπα να αναμένεται κατάμεστη για μία ακόμη φορά.

Στα μεγάλα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό η έδρα του Δικεφάλου ήταν «καυτή» και οδήγησε τους Θεσσαλονικείς σε τρεις σπουδαίες νίκες.

Το ωράριο των εκδοτηρίων

Από την Τετάρτη έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου και μέχρι τώρα πηγαίνει εξαιρετικά με περισσότερα από τα μισά διαθέσιμα εισιτήρια να έχουν κάνει… φτερά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€ και φτάνουν μέχρι τα 80€ στα VIP και θα διατίθενται σήμερα 9:00-19:00, αύριο 9:00-15:00 και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μέχρι τη σέντρα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος της ομάδας, που θα σταθεί στο πλευρό των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Παροξυσμός» για το πρωτάθλημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.