SPORTIME BET

Προγνωστικά Super League – Τ. Τσόλκας: Πληρώνει το 2-3 γκολ

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στην αγωνιστική της Super League έχει φαβορί, αλλά προσφέρεται για αρκετά αποτελέσματα, οπότε θα πάμε στο 2-3 γκολ!
Προγνωστικά Super League – Τ. Τσόλκας: Πληρώνει το 2-3 γκολ

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχουμε αυτή την αγωνιστική της Super League. Το ένα θα είναι και η βασική μας επιλογή και συγκεκριμένα το ματς Ολυμπιακού-Άρη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και Άρης προέρχονται από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι στο Φάληρο.

Η προφανής επιλογή είναι ο άσος. Ωστόσο δεν έχει καλή απόδοση και δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Αντ’ αυτού θα πάμε στο 2-3 γκολ και πάμε να δούμε το δούμε το γιατί.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ αποτελεσματικοί το τελευταίο διάστημα, όπου ουσιαστικά το μοναδικό άσχημο αποτέλεσμα είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μαρτίνς δεν έχει πρόβλημα να βρει δίχτυα και το ίδιο θα πράξει και κόντρα στον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σε ανοδική πορεία, γεγονός που πιστοποιήθηκε τόσο από την ισοπαλία στην Τούμπα όσο και από την ισοπεδωτική εμφάνιση επί της ΑΕΚ.

Έχουν τον τρόπο να σκοράρουν μακριά από την έδρα τους, κάτι που έχει συμβεί στα πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το 2-3 γκολ είναι μία πολύ καλή επιλογή σε εξαιρετική απόδοση που περιλαμβάνει και αρκετά αποτελέσματα.

Το σημείο της αγωνιστικής

654    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ                               2-3 ΓΚΟΛ             1,95

Tip

Ολυμπιακός και Άρης σκοράρουν εύκολα στα τελευταία παιχνίδια στη Super League και το 2-3 γκολ ενδείκνυται για να επιβεβαιώσει την επιλογή μας

Η δυάδα της αγωνιστικής

560    ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΟΦΗ                                UNDER 2,5           1,50

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει υποβιβαστεί, αλλά δεν είναι αδιάφορος, όπως έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ θέλει βαθμούς και θα πάει σε κλειστό ματς για το αποτέλεσμα. Θα πάμε στο Under.

626    ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ                                 1 ΗΜΙΧΡ.              1,75

Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Δεν θα έχει πρόβλημα με τον Ατρόμητο. Θα ποντάρουμε στον άσο στο ημίχρονο, που πληρώνει αρκετά καλά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Super League – Τ. Τσόλκας: Πληρώνει το 2-3 γκολ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.