ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φασούλας: Σύλλογος όλης της χώρας!

Το άρθρο του Παναγιώτη Φασούλα στο Sportime...
Φασούλας: Σύλλογος όλης της χώρας!

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, αρθρογραφεί στο Sportime για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

Ζώντας τον Ολυμπιακό από το 1993 μέχρι σήμερα και όντας Βουλευτής και Δήμαρχος στον Πειραιά, πρέπει να πω ότι είναι ομάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους αρεστούς του Πειραιά και αγαπήθηκε από εκατομμύρια φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα.

Η αγάπη του κόσμου δεν περιορίζεται στον Πειραιά, αυτό οφείλεται στην ονομασία και ότι δεν δόθηκε τοπωνύμιο, παρόλο ότι Ολυμπιακός και Πειραιά είναι ταυτισμένα. Αυτό δείχνει και το μυαλό των ανθρώπων που δημιούργησαν τον σύλλογο.

Να ευχηθώ τα νέα παιδιά να ζήσουν τις καινούργιες διακρίσεις του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δημιουργήθηκε να κάνει πρωταθλητισμό και αυτό κάνει τον κόσμο του περήφανο. Εχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και η προσφορά του Ολυμπιακού στον ελληνικό αθλητισμό είναι ανυπολόγιστη και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όσοι τον στοχοποιούν λες και ο σύλλογος εμφανίστηκε φέτος.

Όποιος έχει ζήσει στον Πειραιά μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει μία προετοιμασία γενεθλίων, ντέρμπι, μνημόσυνου της 7. Ελπίζω η χώρα να είναι στη θέση της για να φτάσει και ο Ολυμπιακός τα 100 χρόνια και φυσικά να τα ξεπεράσει.

Στο γυναικείο μπάσκετ πιστεύουμε πως τις ομάδες τις φτιάχνουν οι διοργανώσεις για αυτό και λάβαμε μέρος στην Ευρωλίγκα, όπου υπάρχουν αθλήτριες επιπέδου Λεμπρόν Τζέιμς! Επίσης πρέπει οι ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού να αγωνίζονται σε μεγάλα γήπεδα για αυτό επιλέξαμε το ΣΕΦ. Θυμάμαι και ο Ιωαννίδης όταν ήρθε παίζαμε στο Καπαγέρωφ και επέμενε να πάμε στο ΣΕΦ. Το γυναικείο μπάσκετ έχει μέλλον στη χώρα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φασούλας: Σύλλογος όλης της χώρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.