NBA

Γουόριορς: Τραυματισμός για τον Κέβιν Ντουράντ (vid)

Τραυματίας αποχώρησε από τον παρκέ ο Κέβιν Ντουράντ, σε μία ανύποπτη φάση, στην ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς. Ο παίκτης των πρωταθλητών, που είναι από τα κομβικά γρανάζια της ομάδας, έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του ΝτιΆντρε Έιτον, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει. Το σκορ ήταν στο 91-91 σχεδόν έξι λεπτά πριν...
Γουόριορς: Τραυματισμός για τον Κέβιν Ντουράντ (vid)

Τραυματίας αποχώρησε από τον παρκέ ο Κέβιν Ντουράντ, σε μία ανύποπτη φάση, στην ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Ο παίκτης των πρωταθλητών, που είναι από τα κομβικά γρανάζια της ομάδας, έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του ΝτιΆντρε Έιτον, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει.

Το σκορ ήταν στο 91-91 σχεδόν έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, όμως κανείς δεν ήθελε να ρισκάρει την κατάσταση του Ντουράντ και έτσι αποσύρθηκε.

Πλέον οι Γουόριορς περιμένουν να δουν πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε στον αστράγαλο του, ωστόσο ο Στιβ Κερ μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να υπάρχει ανησυχία.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του KD:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουόριορς: Τραυματισμός για τον Κέβιν Ντουράντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.