NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Άνετη νίκη επί των Πέλικανς

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 130-113 εκτός έδρας των Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ
Μιλγουόκι Μπακς: Άνετη νίκη επί των Πέλικανς

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν ένα σχετικά εύκολο βράδυ στον εκτός έδρας αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, τους οποίους και νίκησαν εκτός έδρας με 130-113.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε και πάλι σε πολύ καλή μέρα μέρα, χωρίς πάντως να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε 24 πόντους  με 7/9 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 10/10 βολές, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ (αλλά και 6 λάθη) σε 26 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή για ένα ριμπάουντ έχασε το νταμπλ-νταμπλ!

Μόνο στην πρώτη περίοδο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, καθώς βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 23-23 και γενικότερα να είναι κοντά σε απόδοση.

Στη συνέχεια όμως και σταδιακά, οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν προβάδισμα, βγάζοντας ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα στην τρίτη περίοδο βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 22 πόντους (84-62).

Οι Πέλικανς αντέδρασαν, μείωσαν μέχρι και τους 7 πόντους (98-105), αλλά οι φιλοξενούμενοι πάτησαν… γκάζι εκ νέου και πήραν μία διαφορά, διασφαλίζοντας τη νίκη με 130-113.

Εκτός του Αντετοκούνμπο για τους Μπακς ξεχώρισαν ο Μίντλετον με 23 πόντους και ο Μπρόγκντον με 18 πόντους, αντίστοιχα.

Για τους Πέλικανς, ο Ραντλ είχε 23 πόντους, ο Ντέιβις 21 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Πέιτον έκανε τριπλ-νταμπλ με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλγουόκι Μπακς: Άνετη νίκη επί των Πέλικανς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.