NBA

Οι Νάγκετς ξέσπασαν στους Τίμπεργουλβς

Οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν αρκετά εύκολα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 133-107
Οι Νάγκετς ξέσπασαν στους Τίμπεργουλβς

Την ευκαιρία να ξεσπάσουν και να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος είχαν οι Ντένβερ Νάγκετς που νίκησαν με 133-107 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς προέρχονταν από τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες και έψαχναν μία καλή εμφάνιση την οποία και βρήκαν εν τέλει κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Από την αρχή του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους, όταν πήραν προβάδισμα με 31-20 στην πρώτη περίοδο.

Το ημίχρονο έληξε στο 58-48, ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.

Με τη νίκη τους οι Ντένβερ Νάγκετς ανέβηκαν στο 44-22 στη Δύση και παραμένουν στη δεύτερη θέση πίσω από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Από την άλλη, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι στο 33-36 και δείχνουν ότι δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες να προλάβουν την 8η θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχε 30 πόντους για τους νικητές, με τον Πολ Μίλσαπ να προσθέτει 23 πόντους και τον Νίκολα Γιόκιτς 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Γουλβς, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 34 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Τάιους Τζόουνς 16 πόντους, ωστόσο από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

https://youtu.be/lV-5FKJz7DI

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Νάγκετς ξέσπασαν στους Τίμπεργουλβς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.