ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Η αποστολή για Λιχτενστάιν και Βοσνία

Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στο κλίμα των προκριματικών του Euro 2020, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την αποστολή για τα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν και την Βοσνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινά με δύο εκτός έδρας παιχνίδια στις 23 και 26 του μήνα την προσπάθειά της, έχοντας ως στόχο την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων...
Εθνική Ελλάδας: Η αποστολή για Λιχτενστάιν και Βοσνία

Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στο κλίμα των προκριματικών του Euro 2020, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την αποστολή για τα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν και την Βοσνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινά με δύο εκτός έδρας παιχνίδια στις 23 και 26 του μήνα την προσπάθειά της, έχοντας ως στόχο την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλο.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, επέλεξε για αυτές τις δύο αναμετρήσεις είναι:
Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Τα προκριματικά θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου. Πέραν αυτών των αναμετρήσεων, θα διεξαχθούν δύο αγώνες στις 7-8 και 10-11 Ιουνίου, δύο αγώνες από τις 5 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, δύο αγώνες από τις 10 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και δύο αγώνες από τις 14 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

23/03 Λιχτενστάιν-Ελλάδα
26/03 Βοσνία-Ελλάδα
08/06 Ελλάδα-Ιταλία
11/06 Ελλάδα-Αρμενία
05/09 Φινλανδία-Ελλάδα
08/09 Ελλάδα-Λιχτενστάιν
12/10 Ιταλία-Ελλάδα
15/10 Ελλάδα-Βοσνία
15/11 Αρμενία-Ελλάδα
18/11 Ελλάδα-Φινλανδία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Η αποστολή για Λιχτενστάιν και Βοσνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.