ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ACB: Συνεχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Συνέτριψε με 91-57 ην Μανρέσα
ACB: Συνεχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Σε έναν εύκολο περίπατο, μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Μανρέσα η Ρεάλ, για την 24η αγωνιστική της ACB, καθώς επικράτησε με σκορ 91-57.

Οι «Μερένχες» από την πρώτη περίοδο έκαναν επίδειξη δύναμης και έφτασαν εύκολα στη νίκη, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στη κανονική διάρκεια της ACB, στο 18-5.

Συνεχίζουν έτσι την καταδίωξη της Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια της σεζόν (18-4 έχουν οι Καταλανοί που παίζουν το απόγευμα) του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο σημερινό (17/3) ματς, οι Μαδριλένοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Γιούστα και Τόμπκινς, που είχαν 17 και 13 πόντους αντίστοιχα, με τον Κάρολ να ακολουθεί με 12. Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ με μόλις 8 πόντους (σε μια τραγική παραγωγική βραδιά), ήταν ο Μέρφι.

Στο άλλο ματς που τελείωσε νωρίς, η Μούρθια ήταν καταιγιστική και επικράτησε της Σαραγόσα με 116-94, σε ένα από τα πιο παραγωγικά παιχνίδια της χρονιάς. Ο Άσκια Μπούκερ ήταν εκπληκτικός, έχοντας 38 πόντους στο παιχνίδι και 48 αξιολόγηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ACB: Συνεχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.