SPORTMINUTE

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η Τουρκία να μη μπλέκει τη σκιά της με το μπόι της»

«Το περιστατικό δεν έχει συμβεί», ανέφερε απαντώντας στους ισχυρισμούς της Άγκυρας για υποστολή των σημαιών από τις βραχονησίδες
Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η Τουρκία να μη μπλέκει τη σκιά της με το μπόι της»

Διέψευσε πως οι Τούρκοι κατέβασαν κάποια από τις σημαίες που τοποθετήθηκαν στις βραχονησίδες, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος αποδοκίμασε ωστόσο την τοποθέτησή τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε συγκεκριμένα πως «ο Τούρκος αντιπρόεδρος μπορεί να παραλογίζεται όσο θέλει» για το θέμα των σημαιών και υπογράμμισε πως:

«Δεν επιβεβαιώνεται η υποστολή σημαίας, δεν υπάρχει γνώση του ΓΕΝ και έχει διαψευστεί το θέμα και από το ΓΕΕΘΑ, το περιστατικό δεν έχει συμβεί».

Ο κ.Τζανακόπουλος, μίλησε ακόμα και για το περιστατικό με το πρωθυπουργικό ελικόπτερο στη Ρω, όπου ζητήθηκε από την τουρκική πλευρά σχέδιο πτήσης πάνω από τη Ρω, και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η Τουρκία να μη μπλέκει τη σκιά της με το μπόι της» και διευκρίνισε ότι «δεν υπήρξε περιστατικό παρενόχλησης, ζήτησαν σχέδιο πτήσης, σηκώθηκαν τα ελληνικά μαχητικά και το θέμα έληξε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η Τουρκία να μη μπλέκει τη σκιά της με το μπόι της»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.