ΙΤΑΛΙΑ

Ικάρντι: Δύσκολη η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα

Σταματημό δεν έχει το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μάουρο Ικάρντι, που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του σε Ίντερ και Εθνική Αργεντινής. Ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας, που αναρρώνει από τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα, έχει έρθει σε κόντρα, εδώ και καιρό με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου...
Ικάρντι: Δύσκολη η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα

Σταματημό δεν έχει το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μάουρο Ικάρντι, που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του σε Ίντερ και Εθνική Αργεντινής.

Ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας, που αναρρώνει από τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα, έχει έρθει σε κόντρα, εδώ και καιρό με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του και φαίνεται πλέον ότι αυτό του προκαλεί πρόβλημα και στην Εθνική του.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λιονέλ Σκαλόνι, δεν γνωρίζει αν ο Ικάρντι θα βοηθήσει την ομάδα στο Κόπα Αμέρικα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει.

«Μίλησα με τον Μάουρο πριν ανακοινώσω την αποστολή και του εξήγησα για ποιον λόγο δεν τον κάλεσα. Ό,τι συμβαίνει με εκείνον και την Ίντερ, αφορά άμεσα και την εθνική ομάδα.

Από τώρα μέχρι το Κόπα Αμέρικα θα ζυγίσουμε τα πράγματα και θα δούμε αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Φυσικά, είναι ξεκάθαρο πως ό,τι συμβαίνει με εκείνον τώρα, δεν είναι βολικό για μας», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε αν θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και η «Αλπισελέστε» έχει στη διάθεση της έναν εκ’ τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ικάρντι: Δύσκολη η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.