MEDIA

Survivor trailer: Χαμός στην ελληνική ομάδα – Τι λέει ο Ογκουνσότο; (video)

Survivor: Όπως θα δείτε και εσείς, στην ελληνική ομάδα επικρατεί για ακόμη μια φορά ένας πανικός, ανάμεσα σε Σπύρο, Τόνι και Παναγιώτη. Μάλιστα, o Πάτρικ Ογκουνσότο, θα πάρει θέση για τα όσα θα ακούσει και θα πει την άποψή του on camera.
Survivor trailer: Χαμός στην ελληνική ομάδα – Τι λέει ο Ογκουνσότο; (video)

Survivor: Όπως θα δείτε και εσείς, στην ελληνική ομάδα επικρατεί για ακόμη μια φορά ένας πανικός, ανάμεσα σε Σπύρο, Τόνι και Παναγιώτη, οι οποίοι θα έρθουν σε αντιπαράθεση. Μάλιστα, o Πάτρικ Ογκουνσότο, θα πάρει θέση για τα όσα θα ακούσει και θα πει την άποψή του on camera.

Όσον αφορά το αγώνισμα για την ασυλία στo Survivor, το ριάλιτι που παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ, θα παρακολουθήσουμε ένα έντονο στίβο μάχης με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους. Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, αλλά και στόχο, κάτι που δεν ευνοεί αρκετά την ελληνική ομάδα. Εσείς ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει;

Τo youweekly.gr, θα είναι μαζί σας με τη διαρροή του λίγο μετά τις 8! Συντονιστείτε!

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/2237473943158591/

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor trailer: Χαμός στην ελληνική ομάδα – Τι λέει ο Ογκουνσότο; (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.