NBA

Αντετοκούνμπο: Πάνε Γαλλία οι Μπακς (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην Ευρώπη με τους Μπακς
Αντετοκούνμπο: Πάνε Γαλλία οι Μπακς (vid)

Ξανά στην Ευρώπη θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού όπως ανακοινώθηκε, οι Μιλγουόκι Μπακς θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για έναν αγώνα το 2020.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Σάρλοτ Χόρνετς, με τον παιχνίδι να ορίζεται για τις 24 Ιανουαρίου του 2020.

Το «AccorHotels Arena», θα φιλοξενήσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων του NBA, γήπεδο το οποίο ξεπερνάει τις 20.000 θέσεις σε χωρητικότητα.

Την προηγούμενη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Ευρώπη, ήταν κόντρα στους Νικς το 2015, σε αγώνα που έγινε στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς, Μαικλ Τζόρνταν, έχει πολύ μεγάλη σχέση με το Παρίσι, αφού δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά και μάλιστα έχει σπονσοράρει και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε το βιντεάκι που δημιούργησαν οι Μπακς αλλά και το tweet του μεγάλου φαν του NBA, Αντουάν Γκριζμάν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Πάνε Γαλλία οι Μπακς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.