MEDIA

Survivor spoiler – διαρροή: Ελλάδα ή Τουρκία θα κάνει το 1-0;

Survivor spoiler – διαρροή: Αγώνισμα ασυλίας έχει το αποψινό μενού στο ριάλιτι επίβιωσης που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.
Survivor spoiler – διαρροή: Ελλάδα ή Τουρκία θα κάνει το 1-0;

Survivor spoiler – διαρροή: Αγώνισμα ασυλίας έχει το αποψινό μενού στο ριάλιτι επίβιωσης που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ. Προσοχή. Πρόκειται για spoiler.

Απόψε, όπως φαίνεται από το trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ο στίβος του αγωνίσματος ασυλίας απαιτεί ταχύτητα, αλλά και μεγάλη ακρίβεια στον στόχο. Αρα δεν αρκεί για έναν παίκτη να είναι γρήγορος, αλλά πρέπει να είναι και εύστοχος!

Μέχρι στιγμής οι Έλληνες έχουν δείξει ότι στα αγωνίσματα που απαιτούν ταχύτητα και όχι δύναμη έχουν το προβάδισμα. Αρκεί να το επιβεβαιώσουν και σε αυτό το αγώνισμα ασυλίας.

Η Ελλάδα, πάντως, αναζητεί τη νίκη, αφού η απώλεια της ασυλίας και κατά συνέπεια η υποχρέωση να φύγει ακόμη ένας παίκτης, θα είναι καταστροφική.

Ο τουρκική ομάδα, βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, σε σχέση με την ελληνική.

Θα μπει η τουρκική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με φόρα για τη νίκη; Πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες παίκτες;

Ποιος θα κερδίσει απόψε; Η απάντηση θα δοθεί το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler – διαρροή

Αν και εμείς μπορούμε να σας πούμε από τώρα τι θα συμβεί. Οπότε αν θέλετε να μην μάθετε τι θα συμβεί, μη συνεχίσετε παρακάτω.

Η ομάδα της Τουρκίας είναι αυτή που θα κάνει το 1-0. Ένα αποτέλεσμα που αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί δα και… τραγωδία.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, είναι πως η ομάδα που θα πάρει τη νίκη απόψε, δε σημαίνει πως θα είναι και η τελική νικήτρια της ασυλίας.

Η διαδικασία απαιτεί τη συμπλήρωση δύο νικών. Αν υπάρξει ισοπαλία, μετά τις δύο πρώτες ημέρες, πάμε σε… παράταση. Ένα τρίτο αγώνισμα, όπου ο νικητής τα παίρνει όλα.

Και τούτη την εβδομάδα αυτό είναι το σενάριο που έχει… βγει προς τα έξω (Survivor spoiler – διαρροή). Την Κυριακή το βράδυ οι δύο ομάδες θα έχουν από μία επικράτηση και όλα θα κριθούν στο τρίτο αγώνισμα. Ποιος θα το κερδίσει; Η πληροφορία υπάρχει και θα τη μοιραστούμε μαζί μας μόλις είναι 100% επιβεβαιωμένη και διασταυρωμένη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler – διαρροή: Ελλάδα ή Τουρκία θα κάνει το 1-0;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.