ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για τον Δημήτρης Πέλκα

Αρκετά μεγάλο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει ο Δημήτρης Πέλκας στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα μέσο να έχει χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο. Η φυγή του Πρίγιοβιτς έχει σίγουρα οδηγήσει και αυτή στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού ο 25χρονος βρίσκεται σε σημείο που πλέον είναι η ρεζέρβα του Μπίσεσβαρ. Κάτι τέτοιο όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής...
ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για τον Δημήτρης Πέλκα

Αρκετά μεγάλο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει ο Δημήτρης Πέλκας στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα μέσο να έχει χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Η φυγή του Πρίγιοβιτς έχει σίγουρα οδηγήσει και αυτή στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού ο 25χρονος βρίσκεται σε σημείο που πλέον είναι η ρεζέρβα του Μπίσεσβαρ.

Κάτι τέτοιο όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», αλλά και τα νούμερα του που δεν ενθουσιάζουν, είναι μεγάλο… αγκάθι.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 32 αγώνες, με 5 γκολ και 5 τελικές πάσες, ωστόσο αυτά δεν φτάνουν για να δώσει μία ομάδα πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά», δεν κάνει βήμα πίσω σε ότι αφορά την πρόταση των 600.000 ευρώ για ανανέωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Το «αγκάθι» για τον Δημήτρης Πέλκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.