MEDIA

Survivor έπαθλο 31/3: Έχασαν και το έπαθλο με 10-6!

Survivor έπαθλο 31/3: Εκτός από το αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής (31/3) στο Survivor, είχαμε και αγώνα επάθλου.
Survivor έπαθλο 31/3: Έχασαν και το έπαθλο με 10-6!

Survivor έπαθλο 31/3: Εκτός από το αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής (31/3) στο Survivor, είχαμε και αγώνα επάθλου. Ούτε σε αυτό κατάφερε να κερδίσει η ελληνική πλευρά. Στη συνέχεια υπήρξε και έπαθλο επικοινωνίας.

Φαίνεται πως την ελληνική ομάδα την έχει πάρει από κάτω εντελώς. Οι ήττες είναι επανωτές και ήρθε μία ακόμα στο έπαθλο φαγητού. Και μάλιστα ήταν ένα έπαθλο με έξτρα προμήθειες για τον καταυλισμό. Απαραίτητες για όλους. Κι όμως, η Τουρκία έχοντας κάνει το 1-0 στην ασυλία, πήρε κι αυτή τη νίκη. Μάλιστα έγινε με το ίδιο σκορ. 10- 6 και πάλι. Προσπάθησαν οι Έλληνες παίκτες, αλλά δεν…

Survivor έπαθλο 31/3

Εκεί που λήγε το αγώνισμα όμως και αρχίζουν οι Τούρκοι να πανηγυρίζουν, έγινε και ένα απρόοπτο. Ο Ατακάν, εκεί που όλοι χοροπηδούσαν από χαρά, σωριάστηκε στο έδαφος. Λιποθύμησε. Άπαντες έτρεξαν προς το μέρος του και αμέσως ήρθε και ο γιατρός του παιχνιδιού. Τέλος καλό, όλα καλά. Αφού δεν άργησε να συνέλθει.

 

Δείτε το βίντεο

Τέλος είχαμε και έπαθλο επικοινωνίας. Ατομικό για κάθε παίκτη, όπως πάντα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στις γυναίκες κέρδισε η Δήμητρα και στους άνδρες ο Κυριάκος. Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές, αφού όλοι οι παίκτες ήθελαν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπο. Έκλαψαν αρκετοί. Η Δήμητρα επέλεξα την Κατερίνα Δαλάκα και την Αφροδίτη. Ο Κυριάκος από τη μεριά του τον Σπύρο και τον Νίκο.

Ακολούθησε το αγώνισμα για την ασυλία και την τελική νίκη. Έχετε ενημερωθεί από νωρίς για το ποιος θα κερδίσει.

Μάλιστα οι επιλογές που έκαναν οι δύο παίκτες ήταν η αθτία της έντασης με τον Τόνι. Στην Καλύβα. Δεν έχει τελειωμό αυτή η κατάσταση. Μοιάζει να είναι όλοι τους και μόνος του. Σε ένα βαθμό το προκαλεί και ο ίδιος. Γίνεται μια προσπάθεια από τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας να συζητήσουν μαζί του. Ο Τόνι κατηγόρησε τον Κυριάκο πως η επιλογή του Σπύρου ήταν βάση στρατηγικής. Παράπονα είχαν και οι άλλες παίκτες. για το γεγονός πως δεν επιλέχθηκαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor έπαθλο 31/3: Έχασαν και το έπαθλο με 10-6!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.