ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολάκης για το ντεμπούτο: «Πολύ μεγάλη τιμή»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το ντεμπούτο του στη Super League
Αποστολάκης για το ντεμπούτο: «Πολύ μεγάλη τιμή»

Κόντρα στον Απόλλωνα, ο Κώστας Αποστολάκης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο νεαρός μπακ-χαφ παραχώρησε δηλώσεις για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής του.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αγωνίστηκα στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δόθηκε», είπε σχετικά.

Αναφερόμενος στη θέση που του ταιριάζει, απάντησε: «Θα παίξω σε όποια θέση και αν με βάλει ο προπονητής και θα προσπαθήσω να αποδώσω τα μέγιστα, ώστε να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

Σχετικά με τη δική του εμφάνιση, τόνισε: «Οι δυνάμεις και η αντοχή είναι από τα δυνατά μου σημεία, αν και φέτος από το 80ό λεπτό και μετά μου βγήκε λίγο η κούραση. Αλλά δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου».

Τέλος, όσον αφορά στην ομάδα του, ο Αποστολάκης επεσήμανε: «Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν πρέπει να δίνουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Χρειάζεται να προσπαθούμε να μην αφαιρούμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά.

Κίνητρο έχουμε όλοι, γιατί είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και σε κάθε ματς πρέπει να τα δίνουμε όλα. Και πιστεύω ότι το κάνουμε.

Αυτό μας το βγάζει ο προπονητής μας και κάθε φορά παίζουμε με κίνητρο. Δεν γίνεται να είσαι παίκτης του Παναθηναϊκού και να μην έχεις κίνητρο. Πρέπει να τα δίνεις όλα και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποστολάκης για το ντεμπούτο: «Πολύ μεγάλη τιμή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.