ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ισπανία «παίζουν» ξανά για Αραούχο!

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ξανά, όπως αναφέρουν και ισπανικά ΜΜΕ, ενόψει του καλοκαιριού
ΑΕΚ: Στην Ισπανία «παίζουν» ξανά για Αραούχο!

Ο Σέρχιο Αραούχο για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο απασχολεί την ΑΕΚ. Και αυτό θα συμβεί και αυτό το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ θα αναζητήσει επιθετικό για την περιοχή της το καλοκαίρι με τον Εζεκίελ Πόνσε να είναι ο μεγάλος στόχος για να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα». Κάτι που απαιτεί ωστόσο συμφωνία τόσο με την Ρόμα, όσο και με τον 22χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ και πρώτο σκόρερ της φέτος με 17 τέρματα.

Εντωμεταξύ, πάντα το όνομα του Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στο προσκήνιο για την Ενωση. Η Λας Πάλμας απέχει 10 βαθμούς από τις θέσεις ανόδου στην Primera Division και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει… το τρένο. Η ισπανική ομάδα αναμένεται να προβεί σε σημαντικές πωλήσεις το καλοκαίρι για να ορθοποδήσει οικονομικά αφού δεν πήρε την άνοδο. Ο Ματέο Γκαρσία είναι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και τον Αρη, ενώ και άλλοι ποδοσφαιριστές της είναι προς πώληση.

Η παρουσία Χιμένεθ

Αναφορικά με τον Αραούχο, υπάρχει αναφορά στο «tintaamarilla» ότι σε περίπτωση μείωσης της τιμής, τονίζεται από την Ελλάδα ότι η ΑΕΚ θα ενδιαφερθεί για τον «Τσίνο». «Είναι αληθής η πληροφόρηση που έρχεται από την Αθήνα και αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα η Λας Πάλμας να ρίξει τις απαιτήσεις της, ώστε να γυρίσει στη ΑΕΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και μοιάζει δεδομένο αν δεν πάει καλά η υπόθεση Πόνσε και με τον Αραούχο συχνά-πυκνά να δείχνει την αγάπη του προς το κλαμπ και το «δέσιμο» του με τον κόσμο στα social media. Και επίσης σημαντικό για την ΑΕΚ στην υπόθεση θα είναι αν παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο ο Μανόλο Χιμένεθ.

O Αργεντίνος που πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και έχει υποστεί τραυματισμό που τον αναγκάζει να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Και η Λας Πάλμας το… σκέφτεται σοβαρά για πώληση όπως φάνηκε και στην παρουσίαση του νέου αθλητικού διευθυντή Ρόκο Μαϊορίνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στην Ισπανία «παίζουν» ξανά για Αραούχο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...