MEDIA

MasterChef οριστικό 4/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε!

MasterChef οριστικό 4/4: Μπλε ή Κόκκινη; Κόκκινη ή μπλε; Ποια ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει την ξεχωριστή δοκιμασία μαγειρικής στο κρουαζιερόπλοιο;
MasterChef οριστικό 4/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε!

MasterChef οριστικό 4/4: Μπλε ή Κόκκινη; Κόκκινη ή μπλε;  Ποια ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει την ξεχωριστή δοκιμασία μαγειρικής στο κρουαζιερόπλοιο;

Η… παραφιλολογία της αναμέτρησης διέθετε μέχρι και… σκονάκι. Ή τουλάχιστον αυτό πίστευαν οι τρεις κριτές. Βλέπετε, το τελικό στήσιμο των πιάτων τους ήταν πανομοιότυπο, ωστόσο συνέχισαν στην επιλογή της νικήτριας ομάδας.

Νικήτρια, σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, η οποία συγκέντρωσε 227 βαθμούς έναντι των 208 πόντων που πήρε η μπλε ομάδα. Μεγάλη διαφορά για μία ομαδική αναμέτρηση.

Η νικήτρια κόκκινη ομάδα ετοιμάζεται για την έξοδο της στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

Το φινάλε της ομαδικής αναμέτρησης φέρνει την έναρξη του αγωνίσματος της ασυλίας.

MasterChef οριστικό 4/4

Πριν μπουν στην κουζίνα οι μπλε έπρεπε να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα βάλουν στο… απυρόβλητο!

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ως αρχηγός της ομάδας που ηττήθηκε, έπρεπε να επιλέξει ή να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο.

Ο παίκτης του MasterChef, του ριάλιτι που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του Star,  θέλησε να υποδείξει τον εαυτό του ως τον πρώτο υποψήφιο, ωστόσο, οι συμπαίκτες του, κατάφεραν να του άλλαξαν γνώμη.

Ετσι μετά από συζήτηση, ο Σταμάτης αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Παντελή Βούρο, με την προϋπόθεση να τον ψηφίσουν όλοι για να βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Δείτε όλες τις ειδήσεις τα spoiler που αφορούν το MasterChef

Μετά το φινάλε αυτής της δοκιμασίας θα ακολουθήσει άλλη μία αποχώρηση.  Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός MasterChef θα βρεθούν σταδιακά ο Τάσος, ο Σταμάτης, ο Ζαχίρ και ο Ντέιβιντ. Με τον Τάσο και τον Ντέιβιντ να έχουν λάβει ήδη μία δεύτερη ευκαιρία.

Σημασία για την αποχώρηση έχει και η σειρά. Ο επόμενος που θα βγει από το σπίτι θα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ο οποίος μάλιστα διαθέτει μία καταπληκτική ιστορία ζωής. Ο λόγος για τον Ζαχίρ, για τον οποίο είχε μία… καλή κουβέντα να πει και η Άλκηστις σε μία πρόσφατη συνέντευξή της.

Θα τον ακολουθήσουν ο Τάσος,  ο Σταμάτης και ο Ντέιβιντ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef οριστικό 4/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.