ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Άρης: Δεν του πάνε οι διεθνείς διαιτητές!

Οκτώ φορές έχει σφυρίξει ρέφερι με σήμα FIFA τους Θεσσαλονικείς και ο απολογισμός είναι επτά βαθμοί
Άρης: Δεν του πάνε οι διεθνείς διαιτητές!

Αν και ο Άρης μετράει περισσότερες νίκες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού (έχει 13), με διεθνή διαιτητή, δυσκολεύεται.

Οκτώ φορές έχει σφυρίξει ρέφερι με σήμα FIFA τους Θεσσαλονικείς και ο απολογισμός… επτά βαθμοί. Δύο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Οι δύο οι πιο βαριές των «κιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα!

Τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 25 Νοεμβρίου (2-1) με ρέφερι τον Τζήλο και απέναντι στην ΑΕΚ (2-0) με Διαμαντόπουλο στις 2 Μαρτίου.

Ο Λαρισαίος, πριν την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε τον Δεκέμβριο, σφύριξε άλλη μια φορά τους Θεσσαλονικείς, στην πιο βαριά τους ήττα. Στο 4-0 από την ΑΕΚ στις 28 Οκτωβρίου.

Ισάριθμες ήττες με Σιδηρόπουλο και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (0-1 στο «Κ. Βικελίδης» στις 4/11 και 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10/3).

Ηττα και στο πρώτο χρονικά ματς που η ΚΕΔ του έβαλε διεθνή. 1-0 στη Νέα Σμύρνη με δικαιολογημένα παράπονα για τον Κομίνη.

Χαΐρι δεν είδε ούτε με τους ξένους που επιστράτευσε ο Μέλο Περέιρα στα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ηττα στο Χαριλάου (2-1) με ρεσιτάλ λαθών από τον Ιταλό Ντόβερι και ισοπαλία στη Τούμπα (1-1) με τον Νορβηγό Χάνσεν.

Σε εκείνο το παιχνίδι οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν με γκολ – οφσάιντ του Βέλεθ που δεν είδε ο βοηθός.

Σιδηρόπουλος, Κομίνης, Τζήλος, Διαμαντόπουλος τον σφύριξαν. Ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί. Μένουν οι Παπαπέτρου, Σκουλάς.

Ο τελευταίος σφυρίζει την Κυριάκη στο ΟΑΚΑ (κόντρα στον Παναθηναϊκό). Κανόνας ή εξαίρεση; Θα δείξει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Δεν του πάνε οι διεθνείς διαιτητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!