MEDIA

Survivor spoiler διαρροή 8/4: Υποψία ανατροπής στο έπαθλο!

Survivor spoiler διαρροή 8/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (7/4) και μάλιστα αφορά την ομάδα που έχει το προβάδισμα νίκης για το έπαθλο φαγητού. 
Survivor spoiler διαρροή 8/4: Υποψία ανατροπής στο έπαθλο!

Survivor spoiler διαρροή 8/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (7/4) και μάλιστα αφορά την ομάδα που έχει το προβάδισμα νίκης για το έπαθλο φαγητού. 

 Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοένα και μεγαλώνει. Αυτό συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Σε κάθε επεισόδιο έχουμε κι από ένα γερό σκηνικό. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει την Κατερίνα Δαλάκα. Διαβάσατε νωρίτερα πως κάτι τρέχει μαζί της.

Μάλιστα στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πως θα έχουμε συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στον Τόνι και την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτή τη φορά αυτό που αναφέρει η πρωταθλήτρια (και έχει δίκιο εδώ που τα λέμε) είναι η αλλαγή στη συμπεριφορά του Τόνι ως προς τον Χικμέτ. Εκεί που τον κορόιδευε, έχουν γίνει κολλητοί. Ο Τόνι έχει βγάλει μια κακή συμπεριφορά είναι η αλήθεια. Πίσω από τη δικαιολογία του: «εγώ τα λέω μπροστά στην κάμερα και δεν φοβάμαι», η χαρακτηρισμοί του σε μια αθλήτρια και δη σε μια γυναίκα βγάζουν κακία. Στην τελική δεν είναι και… Ντάνος, όπως λένε και οι

Βέβαια τη δεδομένη στιγμή ο Χικμέτ είναι σε έξαλλη κατάσταση με τον Γιουσούφ. Οι δύο Τούρκοι σε κάθε ευκαιρία μαλώνουν σαν τα κοκόρια. Αυτή τη φορά αφορμή θα σταθεί ένα χτύπημα (;) στη Ρία. Προφανώς έγινε καταλάθος, ο Γιουσούφ πάει να ζητήσει συγγνώμη και ο Χικμέτ δεν τον αφήνει.

Δείτε το βίντεο

Survivor spoiler διαρροή 8/4

Το θέμα είναι όμως ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Δεν θα το παίξουμε έξυπνοι. Ασφαλής και έγκυρη πληροφόρηση δεν έχουμε. Παρότι μάλιστα ο στίβος μάχης μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στην άσπρη ομάδα, υπάρχουν υποψίες ανατροπής. Πως θα καταφέρουν τελικά οι μαύροι να κερδίσουν για πρώτη φορά ένα έπαθλο φαγητού. Θα επανέλθουμε αν προκύψει μια πιο σίγουρη πληροφόρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler διαρροή 8/4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler διαρροή 8/4: Υποψία ανατροπής στο έπαθλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.