ΠΑΟΚ

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Υποδοχή στα Τέμπη για τους πρωταθλητές!»

Μία ξεχωριστή βραδιά για τον Δικέφαλο
ΣΦ ΠΑΟΚ: «Υποδοχή στα Τέμπη για τους πρωταθλητές!»

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν πως θα βρίσκονται στα Τέμπη προκειμένου να υποδεχθούν τους παίκτες του Δικεφάλου μετά το ματς με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Ενημερώνουμε ότι η υποδοχή των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πραγματοποιηθεί στις 14/4 και ώρα 22:00, στο χώρο του μνημείου των ΤΕΜΠΩΝ μετά το θετικό και νικηφόρο αποτελέσματα στον αγώνα με την Λάρισα. Στο σημείο αυτό θα συναντηθούν οι οπαδοί από τον Νότο με τους οπαδούς από τον Βορρά και θα συνοδεύσουν τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ προς την ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Έτσι, στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για μία ημέρα γιορτής, στην οποία θα πανηγυρίσουν και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου 34 χρόνια μετά την τελευταία φορά, που κατάφεραν κάτι τέτοιο.

Φυσικά, αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση, που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, που ταυτόχρονα θα υποδέχεται την Ξάνθη στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Κάτι, που σημαίνει πως εάν ο Δικέφαλος κερδίσει την ΑΕΛ θα σφραγίσει το φετινό πρωτάθλημα, με τους Συνδέσμους Φίλων της ομάδας να δίνουν ραντεβού στα Τέμπη και στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ μαζί με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου για το βράδυ της Κυριακής…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΦ ΠΑΟΚ: «Υποδοχή στα Τέμπη για τους πρωταθλητές!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.