ΠΑΡΑFOOTBALL

Κούτρης: Δύσκολα θα περάσει πάνω από την Μάγχη

Οι πιθανότητες για να παίξει στην Αγγλία, δείχνουν ελάχιστες
Κούτρης: Δύσκολα θα περάσει πάνω από την Μάγχη

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι από τα πρόσωπα που όλη την σεζόν, απασχολεί στα μεταγραφικά σενάρια.

Το όνομα του παίζει παντούΓαλλία και Αγγλία κυρίως, ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, έχει τους περισσότερους… θαυμαστές.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, το σενάριο για να παίξει στην Αγγλία, δείχνει περισσότερο χλωμό…

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, τα όσα ακούγονται για τον Κούτρη και την Γουέστ Χαμ και την Λέστερ, δεν ισχύουν. Στην περίπτωση της Έβερτον (ακούγονται και τα «ζαχαρωτά» στη λίστα για τον παίκτη), δύσκολα θα πάρει παίκτη ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την Νιουκάστλ, η στήλη θεωρεί πως αν ήταν να γίνει κάτι, ο Κούτρης θα είχε φύγει από τα Χριστούγεννα. Οπότε, δύσκολα θα περάσει πάνω από την Μάγχη το προσεχές καλοκαίρι. Πιο πιθανό είναι να πάει στα… νότια της Μάγχης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούτρης: Δύσκολα θα περάσει πάνω από την Μάγχη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.