ΠΑΡΑFOOTBALL

«Περίεργο» πράγμα το κίνητρο στο ποδόσφαιρο…

Ομορφιές γίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές στη Super League
«Περίεργο» πράγμα το κίνητρο στο ποδόσφαιρο…

Δεν είναι εύκολο να πεις σε κανέναν τίποτα όταν έχει πετύχει τον στόχο του. Λογικό να μην έχει κίνητρο πολλές φορές στα τελευταία ματς της σεζόν.

Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές στη Super League. Το είδαμε ξανά και φέτος. Υπάρχουν αποτελέσματα που για κάποιους μπορούν να μη φαίνονται φυσιολογικά. Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω, όμως, καταλαβαίνεις πως είναι.

Για παράδειγμα, είδαμε ξαφνικά μία ομάδα να αποκτά κίνητρο και να δίνει τελικό. Σας έκανε εντύπωση; Κακώς… Όταν έχεις και οικονομικά προβλήματα, άλλωστε, είναι εύκολο να επηρεαστείς.

Σου τάζουν κάτι; Πρέπει να φανείς εντάξει κι εσύ. Σου λένε «κόντραρε αυτό το ματς και άσε το επόμενο» και ξέρεις πως το… μπόνους θα είναι καλό. Και αφού η αποστολή εξετελέσθη, να πούμε σε καλή μεριά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Περίεργο» πράγμα το κίνητρο στο ποδόσφαιρο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.