ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Open TV: Στα ύψη η τηλεθέαση της φιέστας του ΠΑΟΚ

Υψηλά νούμερα έφερε στο κανάλι το πάρτι που στήθηκε στην Τούμπα
Open TV: Στα ύψη η τηλεθέαση της φιέστας του ΠΑΟΚ

Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε η φιέστα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο Open TV.

Στην prime time είχε διψήφια νούμερα σε όλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και μετά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αν και υπήρχαν «απέναντι» τα ριάλιτι στα άλλα κανάλια (Survivor, Your Face Sounds Familiar,  αλλά και εμπορικές ταινίες), η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έφερε σημαντικά νούμερα στο κανάλι του Open.

Πιο συγκεκριμένα, στο ανδρικό κοινό 25-54 ετών, ο μέσος όρος ήταν στο 22,1%, ενώ από τις 21:15 μέχρι τις 22:45 μετά το τέλος της γιορτής, ο μέσος όρος ήταν 16,7%!

Το κανάλι ήταν πρώτο το διάστημα 21:30 – 22:45 σε τηλεθέαση, την ώρα δηλαδή της φιέστας στο γήπεδο.

Στο κοινό 18-54, η έκτακτη εκπομπή του Open για τη φιέστα είχε μέσο όρο 16,3%, ενώ στο γενικό σύνολο, το κανάλι είχε μέσο όρο τηλεθέασης 13,5%, αριθμός ρεκόρ σε prime time Κυριακής.

Ακόμη, στο γυναικείο κοινό 25-54 ετών, ήταν διψήφια τα ποσοστά του, σε όλη τη διάρκεια της φιέστας του ΠΑΟΚ (10,8%).

Τέλος, όταν έφτασε το πούλμαν του «δικεφάλου» στον Λευκό Πύργο, λίγο πριν τις 02:00, το Open κατέγραψε μέσο όρο τετάρτου, 10,9%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Open TV: Στα ύψη η τηλεθέαση της φιέστας του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.