ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε : «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στην χρονιά αλλά και όσα έρχονται μίλησε ο Αντόνιο Κόντε, μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στην φάση των «16» του Champions League. Δύο στόχοι έχουν μείνει στην Τσέλσι σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτοί είναι το να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του...
Κόντε : «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στην χρονιά αλλά και όσα έρχονται μίλησε ο Αντόνιο Κόντε, μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στην φάση των «16» του Champions League.

Δύο στόχοι έχουν μείνει στην Τσέλσι σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτοί είναι το να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά να κατακτήσει και το FA Cup.

Μάλιστα ο Ιταλός έκανε δηλώσεις με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι με την Λέτσερ για το  FA Cup και μίλησε για όλα έχουν γίνει μέχρι τώρα στην σεζόν αλλά και τους στόχους πλέον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας, που είναι να περάσουμε στα ημιτελικά του FA Cup και να μπούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολο.

Η Λέστερ είναι μία πολύ καλή ομάδα και στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους, υποφέραμε αρκετά. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βρεθούμε σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για εμάς. Ξεκινήσαμε την σεζόν και θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος της κάθε διοργάνωσης. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε διοργάνωση. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόντε : «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.