ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μίλος Τεόντοσιτς: Ξανά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει! Θα φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα και θα αγωνιστεί στη VTB League και την Euroleague!
Μίλος Τεόντοσιτς: Ξανά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει! Θα φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα και θα αγωνιστεί στη VTB League και την Euroleague!

Αυτό θα συμβεί αν το δημοσίευμα του «encestando.es» ισχύει. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος πέρασε δύο σεζόν στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς είπε το «ναι» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς τον Φεβρουάριο, την τελεταία ημέρα των ανταλλαγών και από τότε δεν είχε συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Απορρίπτοντας τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, από την Αναντολού Εφές και τη Βίρτους Μπολόνια. Ο Τεόντοσιτς θα συνεχίσει το… διάλειμμά του, προκειμένου να προετοιμαστεί για τις υποχρέωσεις της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στην αποτυχία της απόκτησης του Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά και στο γεγονός οτι ο Νάντο Ντε Κολό μπορεί να μην ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα της Μόσχας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλος Τεόντοσιτς: Ξανά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.