ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταξύ Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζου ο… Πανιώνιος

Στη Νέα Σμύρνη φιλοξενείται το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.
Μεταξύ Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζου ο… Πανιώνιος

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων στα διοικητικά, μετά τις επιστολές των Γιάννη Αλαφούζου και Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ στη διάρκεια του Σαββάτου (21/4), ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει και ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (19:00, NOVASPORTS 5). Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καλείται να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του. Αν και βαθμολογικά, το παιχνίδι δεν σημαίνει πολλά για το «τριφύλλι», μιας και έχουν εξανεμιστεί οι όποιες ελπίδες για την πέμπτη θέση.

Η ανακοίνωση του Πιεμπονγκσάντ

Ο Ουζουνίδης δεν θα επιφυλάσσει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα παραταχθούν οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα. Μία θέση στα στόπερ (σ.σ. αντί του Κολοβέτσιου) διεκδικεί και ο Οικονόμου. Στον άξονα θα παραμείνει ανέγγιχτο το δίδυμο Τζανδάρη-Κάτσε, δεξιά θα βρίσκεται ο Λουντ, αριστερά ο Μουνιέ και ο Λουτσιάνο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Δώνη, στο 4-2-3-1 του Παναθηναϊκού.

Η επιστολή Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταξύ Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζου ο… Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.