ΠΑΡΑFOOTBALL

Αυτός είναι η… έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Με την συμπεριφορά του έχει κερδίσει τους «πράσινους»
Αυτός είναι η… έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει πραγματοποιήσει μια μέτρια σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ούτε αρνητικός ήταν βέβαια, αλλά ούτε πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Όμως υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μετρούν σε έναν ποδοσφαιριστή. Και μετρούν στην τελική σούμα, για το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι, ένας ποδοσφαιριστής. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Καμπετσής, έχει κερδίσει πολλούς πόντους.

Στην περίφημη «αξιολόγηση» του Παναθηναϊκού, για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, ίσως υπάρξουν εκπλήξεις, όπως σχολιάζει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime.

Ο νεαρός επιθετικός, με 3 γκολ και μία ασίστ σε 23 ματς φέτος, δεν κερδίζει πόντους αγωνιστικά. Τους κερδίζει όμως με την όλη συμπεριφορά του. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν το παλεύει. Όπως και ότι είναι υποδειγματικός στα αποδυτήρια. Επαγγελματίας.

Και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικά για τον Νταμπίζα που έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον 20χρονο παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι η… έκπληξη στον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.