ΠΑΡΑFOOTBALL

Έλληνας Γκουαρντιόλα: Άρχισε τα παρακάλια

Τα τρικ του για να αναστραφεί το εις βάρος του κλίμα
Έλληνας Γκουαρντιόλα: Άρχισε τα παρακάλια

Ζόρια μεγάλα… Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Έλληνας Γκουαρντιόλα και είπε να επιστρατεύσει κόλπα παλιά και δοκιμασμένα. Το αν θα πιάσουν, θα φανεί.

Τι σκέφτηκε για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα; Να αρχίσει τα τηλέφωνα. Έχει φροντίσει, άλλωστε, να έχει στηρίγματα. Έβλεπε μπροστά, καταλάβαινε πως με όσα κάνει οι στραβές θα έρθουν. Και τότε κάποιος θα έπρεπε να πει μία καλή κουβέντα για εκείνον.

Ο Έλληνας Γκουαρντιόλα, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει τα παρακάλια. Το τηλέφωνό του έχει πάρει φωτιά. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που πήρε ρεπόρτερ και του είπε «μη γράφεις κι εσύ ό,τι οι άλλοι. Μου κάνουν πόλεμο. Εμείς είμαστε φίλοι».

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Για να αλλάξεις το κλίμα χρειάζονται και δηλώσεις. Το ρεπερτόριο δεν εξαντλείται εδώ όμως. Θα υπάρξει και συνέχεια μήπως και σώσει τη θέση του ο… Πεπ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλληνας Γκουαρντιόλα: Άρχισε τα παρακάλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.