ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Εκτός με ΟΦΗ μόνο οι τιμωρημένοι

Φινάλε με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν οι Περιστεριώτες
Ατρόμητος: Εκτός με ΟΦΗ μόνο οι τιμωρημένοι

Τον ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (5/5) ο Ατρόμητος και με αυτό το παιχνίδι πέφτει η αυλαία για εκείνον στη φετινή Super League.

Όλα δείχνουν πως αυτό είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Νταμίρ Κάναντι, όπως έχουμε ενημερώσει. Ο Αυστριακός τεχνικός φτιάχνει βαλίτσες για τη Νυρεμβέργη και ο Ατρόμητος θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σε αυτό το ματς ο Κάναντι δεν υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Κιβρακίδη και Μάντσον. Ο Σάκιτς επιστρέφει στην ενδεκάδα και πιθανότατα θα είναι και για εκείνον το τελευταίο ματς, όπως και για τον Μπουσούλατζιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κορτ, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Μανδάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Εκτός με ΟΦΗ μόνο οι τιμωρημένοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.