ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Ντάικ: Η επιμονή με τον Σακίρι που τον δικαίωσε (vid)

Η εντολή του στο φάουλ από το οποίο έγινε το 2-3
Φαν Ντάικ: Η επιμονή με τον Σακίρι που τον δικαίωσε (vid)

Παίκτης της χρονιάς βγήκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο λόγος δεν ήταν απλά πως αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος. Έχει εξελιχθεί και σε ηγέτη της Λίβερπουλ και αυτό φαίνεται ακόμη και σε απλά πράγματα.

Όπως η κίνησή του στο νικητήριο γκολ του Οριγκί στο ματς με τη Νιούκαστλ. Με το που κέρδισε το φάουλ ο Φαμπίνιο, πάνω στην μπάλα πήγε ο Άρνολντ. Εκείνος εκτελεί τα περισσότερα στημένα, όπως το κόρνερ από το οποίο έγινε το 0-1.

Ο Φαν Ντάικ, όμως, άρχισε να φωνάζει να το κάνει ο Σακίρι. Πιθανότατα θα σκέφτηκε πως ο αριστεροπόδαρος Ελβετός μπορεί να φέρει την μπάλα στην περιοχή πιο απειλητικά, δεδομένου ότι το φάουλ ήταν από τα δεξιά.

Τελικά ο Ολλανδός δικαιώθηκε. Η εκτέλεση του Σακίρι ήταν πολύ καλή και με την κεφαλιά του Οριγκί η Λίβερπουλ πέρασε στην κορυφή της Premier League και περιμένει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φαν Ντάικ: Η επιμονή με τον Σακίρι που τον δικαίωσε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.