MEDIA

Master Chef διαρροή 8/5: Οι ομάδες και η νέα αποχώρηση!

Master Chef διαρροή 8/5: Ο βράδυ της Τρίτης το Master Chef ολοκληρώθηκε για τον Ζαχίρ. Όσοι επιλέγετε το Sportime και τα spoiler που δημοσιεύουμε, γνωρίζατε γι αυτή την εξέλιξη. Για μία ακόμα φορά σας ενημερώσαμε από νωρίς για την εξέλιξη και οι πληροφορίες μας ήταν απόλυτα σωστές! Ο Ζαχίρ λοιπόν ήταν ο αδύναμος κρίκος σε...
Master Chef διαρροή 8/5: Οι ομάδες και η νέα αποχώρηση!

Master Chef διαρροή 8/5: Ο βράδυ της Τρίτης το Master Chef ολοκληρώθηκε για τον Ζαχίρ. Όσοι επιλέγετε το Sportime και τα spoiler που δημοσιεύουμε, γνωρίζατε γι αυτή την εξέλιξη. Για μία ακόμα φορά σας ενημερώσαμε από νωρίς για την εξέλιξη και οι πληροφορίες μας ήταν απόλυτα σωστές!

Ο Ζαχίρ λοιπόν ήταν ο αδύναμος κρίκος σε μία δοκιμασία παρωδία. Αντιγραφή γλυκού είχαν να κάνουν οι τρεις παίκτες και τα έκαναν μαντάρα καθώς κανείς δεν κατάφερε να το πλησιάσει.

Η σφαίρα σοκολάτας έλειπε απ’ όλα τα πιάτα οπότε ο ηττημένος κρίθηκε από τα υπόλοιπα υλικά που υπήρχαν στο πιάτο του. Κατά πόσο δηλαδή είχε ακολουθήσει τη συνταγή και στήσιμο του γλυκού, έστω και χωρίς τη σοκολάτα που έλειπε. Εκείνο του Παντελή γευστικά ήταν πολύ κοντά στο πρωτότυπο. Της Σπυριδούλας ήταν μέτριο όμως ήταν σαφώς καλύτερο από το… σχεδόν τίποτα του Ζαχίρ. Όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος δεν ήθελε να παρουσιάσει πιάτο απλά τον πίεσαν οι άλλοι παίκτες και έβαλε κάποια υλικά μέσα…

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ένας χρήστης στο Youtube «Αν αυτή η φάση σήμερα με το γλυκό παικτών που είναι στην 7αδα γινόταν στο Αμερικανικό MasterChef, o Gordon Ramsay θα κλειδώνονταν στο pantry και θα αυτοπυρπολούνταν». Και συμφωνούμε 100%!

Master Chef διαρροή 8/5: Οι ομάδες

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει από εδώ και έπειτα. Ο Παντελής και η Σπυριδούλα ήταν οι… μονόφθαλμοι  στη δοκιμασία της αντιγραφής και επιβίωσαν. Έτσι σήμερα θα συμμετάσχουν στην τελευταία ομαδική του παιχνιδιού, καθώς την Παρασκευή θα μείνουν πέντε και θα πάμε στους ημιτελικούς.

Οι ομάδες σήμερα θα είναι τριμελής και θα ταξιδέψουν στον Παρνασσό! Από τη μία, στην κόκκινη ομάδα θα βρίσκονται ο Μανόλης, ο Πάνος και η Σπυριδούλα και από την άλλη με τις μπλε ποδιές, η Ασημίνα, ο Παντελής και ο Χρήστος.

Master Chef διαρροή 8/5: Η αποχώρηση!

Η αποχώρηση είναι βέβαια την ερχόμενη Παρασκευή, αλλά ήδη οι πληροφορίες για το ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια έχει αποχωρήσει, μας έχουν φτάσει. Γνωρίζουμε την κατάληξη της δοκιμασίας, αλλά ακόμα είναι Τετάρτη οπότε θα το τρενάρουμε για λίγο ώστε να κρατήσουμε κι εμείς λίγο το ενδιαφέρον.

Μέχρι τότε ένα μπορούμε να πούμε. Η κόκκινη ομάδα θα νικήσει την ομαδική -και όχι μόνο- δοκιμασία αυτή της εβδομάδας. Γενικά τα μέλη της δείχνουν πιο… ισχυρά!

Συγκινητική η αποχώρηση του Ζαχίρ

Για όσους δεν παρακολουθήσατε την αποχώρηση του Ζαχίρ από το παιχνίδι, αξίζει να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ο μάγειρας από το Αφγανιστάν είναι από μόνος του μάθημα ζωής με τα βιώματα που έχει και αυτό του αναγνωρίζουν οι περισσότεροι μέσα στο παιχνίδι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Master Chef διαρροή 8/5: Οι ομάδες και η νέα αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.