MEDIA

Master Chef spoiler 9/5: Αυτή ομάδα χάνει

Master Chef spoiler 9/5: Πήραν τα βουνά οι έξι μάγειρες του ριάλιτι, αλλά ο καθαρός αέρας μάλλον δεν τους έκανε καλό! Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο Master Chef φιλοξενήθηκε στον Παρνασσό και οι παίκτες μαγείρεψαν για τους τρεις κριτές αλλά και τον κορυφαίο Απόστολο Τραστέλη. Το βασικό του υλικό ήταν ο φασιανός και θα έπρεπε...
Master Chef spoiler 9/5: Αυτή ομάδα χάνει

Master Chef spoiler 9/5: Πήραν τα βουνά οι έξι μάγειρες του ριάλιτι, αλλά ο καθαρός αέρας μάλλον δεν τους έκανε καλό!

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο Master Chef φιλοξενήθηκε στον Παρνασσό και οι παίκτες μαγείρεψαν για τους τρεις κριτές αλλά και τον κορυφαίο Απόστολο Τραστέλη.

Το βασικό του υλικό ήταν ο φασιανός και θα έπρεπε να ετοιμάσουν τρία διαφορετικά πιάτα.

Ας τα δούμε όμως από την αρχή. Ο ένας αρχηγός ήταν ο Μανώλης και όπως σας ενημερώσαμε και χθες επέλεξε στην ομάδα του τη Σπυριδούλα και τον Πάνο. Στην άλλη ομάδα αρχηγός ήταν η Ασημίνα και είχα μαζί της τον Χρήστο και τον Παντελή.

Master Chef spoiler 9/5: Μέτρια πιάτα

Οι δύο ομάδες που χρειάστηκε να μαγειρέψουν ακόμα και υπό βροχή, είχαν αρκετά προβλήματα. Έπρεπε να ετοιμάσουν τρία πιάτα. Το ένα με ραβιόλι, το άλλο με τάρτα ή πίτα και το τρίτο με ρολάκια. Αρκετές παρασκευές χρειάστηκε να ξαναγίνουν, ενώ κάποιες δεν μαγειρεύτηκαν καν και σερβιρίστηκαν άψητες!

Αυτό φυσικά το τόνισαν οι τρεις κριτές αλλά και ο Απόστολος Τραστέλης που δε μάσησε τα λόγια του και έφερε τους έξι παίκτες προ των ευθυνών τους.

Master Chef spoiler 9/5: Αυτή ομάδα χάνει

Πριν συνεχίσετε να σας ενημερώσουμε για μία ακόμα φορά πως διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Στο φινάλε του κειμένου θα γνωρίζετε την κατάληξη του αποψινού επεισοδίου.

Με βάση, λοιπόν, τα σχόλια που ακούσαμε από τους τέσσερις κριτές επιβεβαιώνεται ουσιαστικά και η ενημέρωση που έχουμε και σας αναφέραμε και χθες. Η κόκκινη ομάδα θα είναι η νικήτρια με την μπλε να είναι η χαμένη.

Μάλιστα και οι τρεις παίκτες της, η αρχηγός Ασημίνα, ο Χρήστος και ο Παντελής θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Για έναν από τους τρεις το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Το ποιος ή ποια το γνωρίζουμε, ωστόσο αυτό θα το αποκαλύψουμε σε επόμενο κείμενο. Να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρον!

Follow Instafoodies

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Master Chef spoiler 9/5: Αυτή ομάδα χάνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.