STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Αποχώρησαν Λιόλιος και Γουλιέλμος

Πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποχώρησαν από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι πρόεδροι του Προμηθέα και του Αρη, Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Γουλιέλμος, αντίστοιχα. Μάλιστα ο Λιόλιος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ακριβώς επειδή ο Ολυμπιακός επιμένει στην ένστασή του στο ΑΣΕΑΔ. Κι αυτό θα καθυστερήσει την έναρξη των πλέι οφ, κάτι που δεν επιθυμεί η...
ΕΣΑΚΕ: Αποχώρησαν Λιόλιος και Γουλιέλμος

Πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποχώρησαν από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι πρόεδροι του Προμηθέα και του Αρη, Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Γουλιέλμος, αντίστοιχα.

Μάλιστα ο Λιόλιος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ακριβώς επειδή ο Ολυμπιακός επιμένει στην ένστασή του στο ΑΣΕΑΔ. Κι αυτό θα καθυστερήσει την έναρξη των πλέι οφ, κάτι που δεν επιθυμεί η πλευρά του Προμηθέα.

Τον πρόεδρο του Προμηθέα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του προέδρου της ΚΑΕ Αρης, Δημήτρη Γουλιέλμου. Μάλιστα από την πλευρά των Θεσσαλονικών έγινε λόγος για συζήτηση… άνευ αντικειμένου, ότι δεν υπήρχε καμία ουσία σε αυτό που γινόταν.

Πηγές από τον Αρη τόνιζαν ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις προκειμένου να μπει τέλος σ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται η αποχώρηση του Δημήτρη Γουλιέλμου να είχε συμβολικό χαρακτήρα. Να ήθελε δηλαδή να τονίσει ότι δεν προτίθεται να γίνει συνεργός ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Αρης στην συνεχή υποβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα ο Γουλιέλμος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι δεν λήφθηκε κάποια ουσιαστική απόφαση παρά μόνο συμφωνήθηκε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα συνάντηση ώστε να ξανασυζητήσουν.

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι κινήσεις τόσο του Προμηθέα όσο και του Αρη απ’ εδώ και πέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΑΚΕ: Αποχώρησαν Λιόλιος και Γουλιέλμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.