ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρινός καιρός για σήμερα Δευτέρα 23/4/2018

Δείτε την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σε Αττική – Θεσσαλονίκη. Πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να βγουν απ’ τη ντουλάπα τα καλοκαιρινά. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια, ενώ ενδέχεται να βρέξει κυρίως στα...
Καλοκαιρινός καιρός για σήμερα Δευτέρα 23/4/2018

Δείτε την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σε Αττική – Θεσσαλονίκη.

Πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να βγουν απ’ τη ντουλάπα τα καλοκαιρινά. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια, ενώ ενδέχεται να βρέξει κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη και αύξηση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018:

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τους άνεμους να είναι μεταβλητοί ασθενείς και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλοκαιρινός καιρός για σήμερα Δευτέρα 23/4/2018», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.