ΓΑΛΛΙΑ

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στην «L’ Equipe» και μίλησε για τον χαρακτήρα του, αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν
Μουρίνιο: «Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στην «L’ Equipe» και μεταξύ άλλων απάντησε στην κριτική που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια για τον χαρακτήρα του.

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα διέψευσε ότι είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στην ερώτηση για τον χαρακτήρα του απάντησε χωρίς ενδοιασμούς: «Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί».

Μουρίνιο: Η Παρί έχει πρότζεκτ και προπονητή

Όσον αφορά τη φημολογία που έχει ξεσπάσει για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μουρίνιο φρόντισε να ξεκαθαρίσει:

«Είναι αδύνατον να προπονήσεις μια ομάδα που έχει ήδη προπονητή. Η Παρί έχει πρότζεκτ με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, αλλά δεν έχει κατακτήσει κάτι στην Ευρώπη. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι το ίδιο και με τους προπονητές.

Μπορεί να έχεις μεγάλη ποιότητα, αλλά να φθάσεις στο τέλος της καριέρας σου και να μην έχεις κατακτήσει κάτι στην Ευρώπη. Κάτι σου λείπει τότε».

Να πούμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το διαζύγιο με τη Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε και το σημερινό (15/5) πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουρίνιο: «Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.