NBA

Γουίλιαμσον: Ο τρόπος για να επιστρέψει στο Ντιούκ (vid)

Υπάρχουν τρόποι ώστε ο Ζάιον Γουίλιαμσον να μην αγωνιστεί στους Πέλικανς
Γουίλιαμσον: Ο τρόπος για να επιστρέψει στο Ντιούκ (vid)

Αρκετά ξενερωμένος φαίνεται ότι είναι ο Ζάιον Γουίλιαμσον, αφού οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς, κατάφεραν να πάρουν το Νο.1 του draft που έρχεται.

Ο νεαρός παίκτης που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι θέλει να αγωνιστεί στους Νικς.

Έτσι φαίνεται ότι εξετάζει κάθε περίπτωση προκειμένου να μην καταλήξει στην Νέα Ορλεάνη, παίζοντας σε μία αρκετά μικρότερη αγορά σε σχέση με τη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ESPN,ο  Γουίλιαμσον αν και είναι πολύ δύσκολο, μπορεί να επιλέξει να επιστρέψει πίσω στο Ντιούκ και να παίξει ακόμα ένα χρόνο στο κολέγιο.

Το ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει με κάποιο ατζέντη και φυσικά δεν έχει κλείσει με κάποια συμφωνία, του δίνει περιθώριο να πράξει κάτι τέτοιο.

Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο ίδιος, ωστόσο ήδη στους Πέλικανς γίνεται χαμός, με εισιτήρια διαρκείας να αγοράζονται από τον κόσμο, αλλά πλέον υπάρχει παγωμάρα.

 

View this post on Instagram

 

Brian Windhorst explains the unlikely, yet real possibility of Zion returning to Duke instead of entering the NBA.

A post shared by ESPN (@espn) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουίλιαμσον: Ο τρόπος για να επιστρέψει στο Ντιούκ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.