ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Υποψήφιος για Magic Moment της σεζόν ο Μακλίν (vid)

Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον Ολυμπιακό είναι ο Τζαμέλ Μακλίν, ο οποίος έχει βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχει προσφέρει και σπουδαίο θέαμα. Δείτε το buzzer beater του Καλάθη που του χάρισε την υποψηφιότητα Η Euroleague επέλεξε ως μια από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς το κλέψιμο του...
Υποψήφιος για Magic Moment της σεζόν ο Μακλίν (vid)

Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον Ολυμπιακό είναι ο Τζαμέλ Μακλίν, ο οποίος έχει βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχει προσφέρει και σπουδαίο θέαμα.

Δείτε το buzzer beater του Καλάθη που του χάρισε την υποψηφιότητα

Η Euroleague επέλεξε ως μια από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς το κλέψιμο του Αμερικανού σέντερ το οποίο κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ.

Ψηφίστε τη Magic Moment της σεζόν ΕΔΩ

Δείτε το κάρφωμα του άσου των «ερυθρολεύκων»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποψήφιος για Magic Moment της σεζόν ο Μακλίν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.