ΠΑΟΚ

Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!

"Μεγαθήρια" περιμένουν τον Δικέφαλο στην Ευρώπη
Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα συμμετάσχει ως δεύτερος στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως θα έχει μία πάρα πολύ δύσκολη, ως αδύνατη αποστολή για να προκριθεί στους ομίλους του θεσμού αφού θα πρέπει να περάσεις τρεις αντιπάλους (πιθανότατα ως αδύναμος στις κληρώσεις).

Όλα αυτά φυσικά μετά τις αλλαγές που έγιναν στα προκριματικά και το διαφορετικό σύστημα που εφαρμόζεται αφού μόλις δύο ομάδες θα προκριθούν στους ομίλους από το «μονοπάτι» των μη πρωταθλητών!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα συμμετάσχουν έξι ομάδες και αν ο Δικέφαλος μπει στο γκρουπ των ισχυρών θα έχει υποψήφιους αντιπάλους  :

Tην δεύτερη του αυστριακού πρωταθλήματος (Στουρμ Γκρατς ή Ραπίντ Βιένης ή Λίντσερ)

Την δεύτερη του ελβετικού πρωταθλήματος (Βασιλεία)

Την δεύτερη του τσεχικού πρωταθλήματος  (Σλάβια Πράγας, ή Σλάβια Πράγας ή Σίγκμα Όλομουτς)

*Αν η Μπασακεχίρσπορ βγει δεύτερη στο τουρκικό πρωτάθλημα τότε θα είναι υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ και δεν θα είναι πιθανότατα η δεύτερη της Ελβετίας

Αν ο ΠΑΟΚ μπει στο γκρουπ των αδύναμων (πολύ πιθανό) τότε θα έχει υποψήφιους αντίπαλους τις:

Δεύτερο της Ολλανδίας (Άγιαξ)

Δεύτερο της Τουρκίας (Γαλατασαράι, Μπεσίκτας ή Φενερμπαχτσέ)

Δεύτερο Ελβετίας ή Αυστρίας ή Τσεχίας.

*(τις τουρκικές ομάδες τις γλιτώνει αν βγει δεύτερη η Μπασακεχισπορ)

ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Στον τρίτο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ λόγω της κακής βαθμολογίας που κουβαλάει από τον αποκλεισμό με την Εστερσουντ φέτος, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Εφόσον συμβεί αυτό τότε οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον τρίτο προκριματικό (θα συμμετάσχουν οχτώ ομάδες) θα είναι:

Δεύτερη της Ουκρανίας: Ντιναμό Κιέβου ή Σαχτάρ

Δεύτερη της Πορτογαλίας: Μπενφίκα ή Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τρίτη της Γαλλίας: Μονακό, Λιόν ή Μαρσέιγ

Δεύτερη της Ρωσίας:  ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ζενίτ ή Κράσνονταρ.

ΠΛΕΙ ΟΦ

Αν ο ΠΑΟΚ περάσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο τότε θα πρέπει να αποκλείσει άλλη μία αντίπαλο. Θα βρίσκεται ξανά στο γκρουπ των αδύναμων και οι υποψήφιοι αντίπαλοι θα είναι δύο ομάδες από τις τέσσερις που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.